Spotrebiteľský etnocentrizmus - skúmanie diferencií na základe deskriptívnych charakteristík spotrebiteľa - Čvirik, Marián, 1992-
Hlavné pojmy: etnocentrizmus a jeho aplikácia na spotrebiteľské správanie. Prieskum, pri ktorom bola využitá kvantitatívna metóda dopytovania a 10-výrokový model CETSCALE. Výsledky prieskumu.