Krízový manažment v podnikovej praxi - Šefčíková, Denisa
Podniková kríza, jej priebeh a príčiny. Podstata a ciele krízového riadenia a krízového manažmentu. Metódy krízového manažmentu. Finančná analýza podniku. Altmanov index.