Impact of Digitalization on Productivity: Non-Parametric Approach - Nežinský, Eduard, 1972-
Na úrovni krajiny - určenie vplyvu digitalizácie na rast produkcie. Predbežné výsledky krajín EÚ, ktoré najviac profitujú z digitalizácie: Nemecko, Francúzsko a Taliansko.