<The> Influence of Innovations in the Production Process on Marketing Communication in an Industrial Company - Bařinka, Karel
Popis možnosti inovácií pri používaní kompozitných materiálov pri výrobe zbraní. Výhody vysokokvalitných materiálov v technickej oblasti a v oblasti marketingu a predaja.