Production Quality Improvement and Economic Benefits of Non-Assembled Technology in an Industrial Enterprise - Chlopecký, Jakub
Prínos nezostavovacej technológie (aplikovaná tribodiagnostika) s cieľom dokázať pozitívny vplyv tribotechnickej diagnostiky na ekonomiku spoločnosti a jej riadenie. Monitorovanie a včasná diagnostika opotrebovania strojov a kvality mazacích olejov.