Rebranding i jego przesłanki – analiza badań własnych (przypadek Zaberd s.a.) - Mróz-Gorgoń, Barbara
Predstavenie inovatívnych riešení pre procesy etablovania a „budovania značky v mysliach spotrebiteľov“. Kritická a systematická analýza literatúry na túto tému a analýza primárneho výskumu.