New Forms of Growth of Small And Medium-Sized Enterprises in Affected Regions - Pala, Tomáš
Popis a analýza situácie malých a stredných podniky v Českej republike, v Moravskosliezskom a Ústeckom kraji. Strategický plán rozvoja a program reštartovania so zreteľom na výskum a vývoj malých a stredných podnikov. Prínosy a hrozby vyplývajúce z novej iniciatívy o hodvábnej ceste.