Tvorba a nakladanie s komunálnym odpadom v Košickom kraji - Bačová, Monika
Komunálny odpad. Legislatíva Európskej únie. Vývoj produkcie komunálneho odpadu na Slovensku (2008-2017). Vývoj produkcie komunálneho odpadu na Slovensku a v Košickom kraji (2008-2017). Štruktúra nakladania s komunálnym odpadom v Košickom kraji. Miera skládkovania komunálneho odpadu.