<The> Analysis of the Impact of the Economic Crisis on the Yield and Risk of Bonds - Rudášová, Zuzana
Analýza trhu s cennými papiermi, ktorých výnos bol kótovaný na štátnych dlhopisoch USA ako referenčná úroková sadzba. Aproximácia dopadu finančnej krízy na základe výnosu a rizika štátneho dlhu.