<The> Impacts of the Circular Economy on the Quality of Waste Management - Podlasová, Anežka
Určenie vplyvu balíka opatrení Európskej komisie o obehovej ekonomike na pôvodcov odpadu - obce a občanov. Súčasná situácia odpadového hospodárstva a predstavenie obehového hospodárstva.