Elimination of Plastic Waste Paper Production Using an Innovative Transformation Process - Smelik, Roman
Návrh a overenie inovatívneho procesu na transformáciu odpadu z papierenského priemyslu na rafinované palivo. Aplikovaný výskum na energetické využitie vedľajších produktov výroby papiera.