Dlhodobý majetok podniku v kontexte finančnej gramotnosti obyvateľstva - Lukáč, Jozef, 1991-
Vnímanie dlhodobého majetku podniku – hmotného i nehmotného, jeho obstarania a odpisovania v kontexte finančnej gramotnosti. Formy oceňovania a obstarávania dlhodobého hmotného majetku.