Nová éra ochrany osobných údajov - Kmeťová, Oľga, 1959-
Vymedzenie rozdielov medzi starou a novou právnou úpravou ochrany osobných údajov a taktiež poukázanie na jednotlivé pozitíva a negatíva. Inovácie zavedené do nového zákona.