Dopady dane z motorových vozidiel a mýta na podnikanie v oblasti cestnej dopravy na Slovensku - Rozkošová, Anna
Dopady zavedenia dane z motorových vozidiel a elektronického mýtneho systému na oblasť podnikania v cestnej doprave na Slovensku. Dôraz na tieto dve položky ako súčasť verejných financií a štátneho rozpočtu.