On-line poradenstvo v oblasti zdravotníctva - Rudášová, Zuzana
Svetový trend poskytovania internetového zdravotníckeho poradenstva. Popis problematiky v Českej republike, Maďarsku a Slovensku. Analýza informácií o rozsahu a spôsobe poskytovania zdravotníckeho poradenstva.