Nakladanie s textilným odpadom - Bednárová, Lucia
Zber a nakladanie s textilným odpadom. Kolobeh textilu. Inovatívne prístupy ako forma zhodnotenia textilného odpadu. Cirkulárna (obehová) ekonomika. Prenájom textílií - príklad fínskej spoločnosti Lindström.