Špecifické prístupy k hodnoteniu výkonnosti podnikov - Hurný, František
Identifikácia spôsobov a konkrétnych nástrojov ako sú ukazovatele, metódy, skúmaná vzorka, ktoré autori využívajú pri hodnotení výkonnosti. Prieskum literatúry k danej problematike so zameraním na metódy regresnej analýzy.