Environmentálna záťaž vo vybranom regióne - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Riešenie environmentálnych záťaží a odstraňovania kontaminácie na Slovensku. Využívanie finančných prostriedkov z fondov Európskej únie v rámci jednotlivých operačných programov. Environmentálne záťaže v okrese Bardejov. Pozornosť venovaná najmä šiestim záťažiam nachádzajúcim sa v Registri B označeným ako potvrdené záťaže.