Možnosti obchodovania na burze - Danková, Lenka, 1993-
Aproximácia problematiky hlavných burz cenných papierov na svete so zameraním aj na Burzu cenných papierov v Bratislave a slovenský akciový index SAX. Vymedzenie a špecifiká obchodných búrz.