Identification of the Socio-Economic Causes of Tax Evasion - Olexová, Cecília, 1976-
Identifikácia socio-ekonomických príčin daňových únikov. Analýza vybraných indikátorov v krajinách V4. Príčiny daňových únikov sú napríklad daňové zaťaženie vyjadrené celkovou daňou a sadzbou príspevkov, celkový daňový čas, počet platieb...