<The> Level of Governance in the European Union - Vrtňáková, Irena
Teória riadenia. Model implementácie riadenia. Heterogenita vs. homogenita. Teória klubov. Teoretické prístupy k riadeniu a rôznorodosti v jednotlivých štátov Európskej únie a zmena ich pozície od roku 2004.