Komunálny odpad - Budzáková, Viktória
Komunálny odpad, nakladanie s odpadom a triedenie odpadu podľa zákona o odpadoch. Zhodnocovanie odpadu. Pohľad do histórie nakladania s odpadom. Odpadové hospodárstvo v Európskej únii. Odpadové hospodárstvo v krajinách V4.