Zmena klímy a energetická účinnosť - cieľ stratégie Európa 2020 pre Slovensko - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Ciele pre Európsku úniu, ktoré by mali byť dosiahnuté do roku 2020. Oblasť „Zmena klímy a energetická účinnosť“ a faktory s ňou súvisiace. Zníženie emisie skleníkových plynov o 20 percent oproti úrovniam z roku 1990. Získanie 20 percent energie z obnoviteľných zdrojov. Dosiahnuť 20 percentný nárast efektívnosti vo využívaní energie. Predpokladaný vývoj využívania energie z OZE v SR do 2020.