Evropská společnost - nová právní forma podnikání, nebo slepá ulička vývoje podnikatelského prostředí - Bernatík, Werner
Európska spoločnosť, jej založenie a spôsoby založenia. Vývoj počtu európskych spoločností vo vybraných krajinách v rokoch 2008-2018.