Vyhodnotenie množstevného zberu komunálneho odpadu vo vybraných obciach Slovenska - Stričík, Michal, 1969-
Ciele v oblasti odpadového hospodárstva orientované na komunálny odpad. Žetónový systém nakladania s komunálnym odpadom v slovenských obciach. Základná charakteristika analyzovaných obcí s množstevným zberom komunálneho odpadu. Porovnanie obcí so žetónovým systémom nakladania s komunálnym odpadom a celoslovenskými výsledkami. Opatrenia Európskej komisie smerujúce k naplneniu cieľov obehového hospodárstva.