Transformácia nemeckej politickej scény a reflexia parlamentných volieb v roku 2017 - Lenč, Marek
Vyhodnotenie priebehu a výsledku nemeckých parlamentných volieb, ich interpretácia v kontexte nemeckého a európskeho politického vývoja.