Klastre v kreatívnych odvetviach hospodárstva - Krajňáková, Emília
Teoretické predpoklady skúmania významu klastrov v rozvoji kreatívnych odvetví ekonomiky. Cieľ a metodológia výskumu a výsledky výskumu.