Postojová orientácia majoritnej spoločnosti voči migrantom v Európe - prípadová štúdia Slovenskej republiky - Ušiak, Jaroslav
Postojová orientácia majoritného obyvateľstva voči migrantom v Európe. Faktory ovplyvňujúce postojovú orientáciu a názory na tému migrácie.