Development of Regional IT Clusters in Ukraine: Institutional and Investment Dimensions - Melnyk, Maryana
Analýza inštitucionálneho a investičného prostredia, v ktorom sa regionálne IT klastre rozvíjajú. Zhodnotenie vplyvu rizikového kapitálu na ich vznik a aktivitu. Zhodnotenie vplyvu podnikateľských aktivít a inštitucionálneho prostredia na rozvoj v sfére informačných technológií a formovanie ich investičnej kapacity na základe korelácie a regresnej analýzy. Definícia stratégií na zlepšenie rozvoja IT klastrov a ich inovácií.