Supplier Evaluation: A Comparison of the Approach of Czech and German Industrial Companies - Benediktová, Dagmar
Hodnotenie dodávateľov a rozdiely v hodnotení medzi českými a nemeckými spoločnosťami. Aktuálne trendy v hodnotení dodávateľov.