Podpora finančnej gramotnosti ako jeden z nástrojov ochrany spotrebiteľa - Fusek, Roman
Predstavenie aktivity Národnej banky Slovenska smerujúce k podpore finančnej gramotnosti obyvateľstva. Načrtnutie možných prístupov orgánov verejnej správy v oblasti predškolského, školského a celoživotného vzdelávania a orgánov ochrany spotrebiteľa, ktoré by viedli k zvyšovaniu finančnej gramotnosti obyvateľstva na Slovensku.