Are Product Innovation-Oriented Firms Prepared for Effective Product Customization? - Chlebovský, Vít
Zhrnutie ako sú inovačne orientované firmy pripravené na efektívny rozvoj prispôsobovania produktu potrebám zákazníka. Dva prepojené výskumy realizované v českých, rakúskych, nemeckých a švajčiarskych spoločnostiach. Kvantitatívny výskum porovnáva či a ako je ponuka prispôsobená zákazníkovi uvádzaná spoločnosťami na trh. Päť prípadových štúdií pozoruje vnútornú technickú a výrobnú infraštruktúru vybraných spoločností. Výstupy poskytujú širšie vedomosti o individualizácii ponuky zákazníkovi.