Data Analysis of European Union States: Youth Behavior in Digital World - Kašparová, Miloslava
Dátová analýza správania mladých ľudí vo veku 16-29 rokov v digitálnom svete. Použitie desiatich vybratých indikátorov z digitálneho sveta a dvoch ekonomických indikátorov. Prepočítanie odvodených atribútov, použitie hierarchického zoskupovania na nájdenie skupín podobných objektov. Popísanie štátov Európskej únie danými indikátormi.