Mobilita talentovaných pracovníkov v podmienkach SR: analytický pohľad - Brzica, Daneš
Problematika mobility talentov z hľadiska ich dosahu na zdrojovú a príjmajúcu krajinu. Mobilita v rámci krajín Európskej únie.