Redistribučné dôsledky zavedenia nefinančne príspevkovo definovanej schémy a korekčného faktora v PAYG schéme v SR - Šebo, Ján
Analýza redistribučných dôsledkov opatrení zameraných na udržateľnosť priebežného piliera dôchodkového zabezpečenia v SR na vekovo-vzdelanostné kohorty ako alternatívy voči implementovanému opatreniu naviazania dôchodkového veku na strednú dĺžku dožitia postproduktívnej časti populácie.