Evaluation of Selected Issues of Business Environment by Family Business Entrepreneurs - Strážovská, Helena
Analýza podnikateľov v rodinnom podnikaní. Postavenie nečlenov rodiny v rodinnom podnikaní. Rodinné podnikanie na Slovensku. Rodinné podnikanie a zamestnanosť.