Finančná gramotnosť a vzdelávanie - aktuálne trendy - Matyasovszky, Pavol
Poukázanie na jednotlivé aspekty finančnej gramotnosti a vzdelávania. Rámcové oboznámenie čitateľa s aktuálnymi trendmi na finančnom trhu. Iniciatíva štátu vo zvyšovaní úrovne finančnej gramotnosti spoločnosti.