Entrepreneurship Support Agencies (ESA) and Development of Small and Medium Enterprises (SMEs) in Nigeria - Akinbola, Olufemi Amos
Hodnotenie rozvojového úsilia agentúr podporujúcich podnikanie (ESA) a ich príspevok k rastu malých a stredných podnikov v Nigérii.