Comparison of Credit Risk Measurement in Central European Banking - Feng, Xiaoshan
Meranie kreditného rizika finančných inštitúcií v štátoch: Česko, Nemecko a Poľsko. Porovnanie IRB prístupu a štandardného prístupu. Porovnanie procesu merania rizika a rizikovej zaťaženosti bankového sektora týchto štátov. Analýza dát z rokov 2018-2017.