Komfort menom palivová karta - Brezovský, Jozef
Bezhotovostné platby pohonných hmôt do kamiónov prostredníctvom kariet spolu s mýtnymi platbami, monitorovanie pohybu týchto vozidiel, šetrenie času, nákladov, zníženie administratívnej záťaže a kontrola. To sú hlavné výhody, ktoré poskytujú palivové karty.