Priemysel v regióne je za vrcholom cyklu - Jesný, Martin
Najlepšie podmienky v dekáde. Tak možno opísať situáciu, v akej priemysel v strednej a východnej Európe vstupoval do roku 2018. Detailná analýza výsledkov z roku 2017 aj priebeh a očakávania uplynulého roku potvrdili, že išlo podľa všetkého o kulminačný bod súčasného ekonomického cyklu. Dynamika odbytu na automobilovom trhu v strednej a východnej Európe.