Inovácie ako predajný nástroj fungujú - Janková, Nikoleta
Vývojové centrá zohrávajú dôležitú úlohu nielen pri inováciách produktu, ale aj ako prvok starostlivosti o zákazníka. Dokážu vytvoriť nové prvky unikátnej ponuky. Úlohy vývojových centier.