Emisná legislatíva mení automotive biznis model - Miháliková, Veronika
Sprísňovanie environmentálnej legislatívy je fakt, ku ktorému sa tradičný automobilový priemysel môže vyjadrovať pozitívne alebo odmietavo, no nemôže ignorovať, že mení podobu odvetvia . Elektromobilita a digitalizácia zbližujú automobilky a dodávateľov s novými firmami v brandži.