Technológie elektromobility zmenia nielen pohyb - Jesný, Martin
S pokrokom nového typu pohonu zďaleka nesúvisí len vývoj batérií, pokrok môže cez nové firmy, produkty a služby meniť aj slovenský automobilový priemysel.