Prijímanie inovácií elektronických produktov v okruhu slovenských spotrebiteľov - Csereová, Angelika
Predstavenie najznámejšej teórie o difúzii a spotrebiteľských skupín, ktoré prijímajú produkt v priebehu času. Zisťovanie pomeru spotrebiteľov zábavnej elektroniky mladších a starších ako 36 rokov žijúcich na území Slovenska v jednotlivých spotrebiteľských skupinách. Zistenie času prijatia produktu. Posúdenie skorších a neskorších prijímateľov. Preskúmanie hypotézy o skorších prijímateľoch.