Vplyv Industry 4.0 na poskytovanie služieb v cestovnom ruchu - Grenčíková, Adriana
Analýza dopadu zavádzania nových komunikačných technológií na rozvoj cestovného ruchu. Analýza vplyvu konceptu Industry 4.0 v segmente cestovného ruchu a vplyvu uvedenej koncepcie na predaj a poskytovanie služieb v tejto oblasti. Poukázanie na súčasný stav a dôsledky zmien, ktoré prináša využívanie moderných technológií a personalizácia predávaných produktov. Cestovný ruch je odvetvie, ktoré má z dlhodobého hľadiska výraznú perspektívu a môže byť v budúcnosti jedným z nosných odvetví, ktoré zabezpečia hospodársky rast krajiny.