Agricultural Insurance as a Risk Management Tool for Growing Crops - Nepochatenko, Olena Olaxandrivna
Analýza súčasného systému a všeobecné trendy vývoja poistného systému poľnohospodárskych plodín v SR. Vývoj poistného systému poľnohospodárskych plodín na Ukrajine ako aj definovanie vlastností jeho fungovania.