Identification Differences in Work Motivation between Public and Private Sector Organizations in the Slovak Republic - Loumová, Veronika
Odhalenie objektívnych príčin vznikajúcich rozdielov v práci. Odhalenie slabých miest podľa charakteru spoločnosti. Firmy náchylnejšie k nižšej úrovni motivácie svojich zamestnancov by mali zabezpečiť nápravu respektíve náhradu či kompenzáciu svojich slabých stránok.