Modelovanie energetických systémov s prvkami OZE modelovanie smart spotrebičov pri riešení stability siete - Kultan, Jaroslav, 1960-
Využívanie obnoviteľných zdrojov energie (OZE) - vetra a slnečného žiarenia. Zmena režimu siete pri zmene poveternostných podmienok. Režim elektrizačného systému pri využívaní OZE. Smart spotrebiče zamerané na udržanie stability. Priestorové modely a ich úlohy.