Influence of the Innovative Environment on Efficiency of the Russian Industrial Enterprises - Gorokhova, Anna E.
Hodnota inovačného prostredia ako faktora úspešnosti činnosti ruských priemyselných podnikov. Súčasťou inovačného prostredia sú inovatívne kapacity priemyselných podnikov a inovatívne prostredie. Analýza vplyvu štátu na tvorbu inovačnej klímy ( vytvorenie inovačnej infraštruktúry, zlepšenie inštitútov právneho charakteru, inštitútov finančného charakteru).